HJÄLP:O?!

Mina dagar smälter fan ihop nu, konstant halvsovande och stressad över allt jag har att göra! Inte bra! Jag har suttit vid datorn och tänkt, hmmm ska jag blogga, och så konstaterar jag att jag precis har gjort det, fast det var flera dagar sen när jag kollar efter:O!

Jag fick jusst en obehaglig överraskning också... JAG HAR GJORT AV MED 4000kr den här månaden:S:S:S!!
Vad fan har jag gjort:S! NU väntar en hemtenta som ska vara inne nästa onsdag, sen har jag psykologi prov och inlämning av ett PM snart! stressigt!? ooh ja x)

Lever på airplanes nu!



pusspåre!


Onsdag

Har svårt och andas igen så var tvungen att hoppa över första lektionen som är datorkunskap, kan ändå inte göra så mycket där eftersom jag fortfarande inte fått någon inloggning till datorerna i skolan, skit irriternade! Nästa lektion börjar kl 14.00 men tänkte åka ner innan för att äta lunch med Denise som fyller 18år idag :)

Grattis gumman! ♥





What is the meaning of life?

Life is whatever you make of it,
you can give it any meaning you like.
You can make it what ever you want it to be.







Con La Mano Arriba








2...

Idag lämnade jag tillbaka en tröja jag köpte på HM för några dagar sedan, men istället fick jag med mig 2 toppar för 30kr/st :)



Har ingen anning var det står på den vita t-shirten :S Någon som vet??



bajs!

nu är jag trött, sitter ihallen med vinterjackan som jag har gjort de senaste timmarna haha!
pusssssss


Dagens låt ♪


So dance dance
Like it's the last last night
of your life life





Ny skjorta

Älskar min ny skjorta, färgen passar verkligen mig :) Men jag måste sy upp den lite i bak, den är alldeles för lång...
 





Have a break...

...have a kitkat ;)



Love it!









Världens party igår då!!

I går var det fest kan jag säga!

Jag på dansgolvet!

Det var jävligt lyckat om man bortser från att två åkte till sjukhuset var av en i ambulans, av alergiskreaktion. Var ju lite obehagligt! Men tack så mycket bäääästaste folket för en otroligt lyckad kväll!!
pussar

Jag är rädd

Igår var jag hos halsspecialistern. När jag öppnade munnen för doctorn så sa hon direkt att halsmandlarna skulle bort! Hon sa att det var länge hon såg så stora halsmandlar :o Så hon satte mig på den kortaste väntelistan för operation, så det blir nog av snart...måste erkänna att jag är liv rädd, vet inte hur jag ska klara av det :( Det blev ju inte bättre av att hon sa till mig att operationen gjorde jätte ont :s 
I ungefär 2 veckor kommer jag att ha riktigt ont och inte kunna äta vanlig mat...roligt!
Men det lär vara riktigt skönt att kunna andas bra sen :)





Dagens låt ♪







Vinterjacka

Man kanske ska börja tänka på att skaffa sig en vinterjacka snart...det börjar bli lite kallt med skinnjackan...





Att hitta en som man gillar är inte alltid så lätt :S





Titanic 2 :O

Ofta dom har gjort en titanic 2. Vad är meningen med det?



Det finns bara en Titanic...så nej tack till 2an.





ajajaj

Först och främst förlåt.
Har varit ute på "klassresa", först till alnäs för att gå höghöjdsbanan! Stolt som fan för att gjorde det! Sen paddlade vi ut till en liten jävla ö för att tälta, mysigt tiden vi väl var där men att paddla fram och tillbaka var mindre roligt. Har ont i hela kroppen!


I morgon har jag piercing tid:O! Om jag inte skriver på ett tag så är det för att jag dog då.
puss

Just the way you are ♪



When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazin
Just the way you are




Sagt av Ior







Halsmandlar

Som jag sa igår så fick jag en tid till sjukhuset om 3 månader. Jag har knappt något rum för att andas, eftersom min högra och vänstra halsmandel ligger mot varandra, ni kan ju tänka er hur stora dom är :O Så jag ringde och fick istället en akut tid på fredag, precis den tiden jag har matte prov :S Om jag inte går på fredag kommer jag att få vänta ett bra tag för en ny tid. Jag ska prata med min matte lärare imorgon, hon lär ju förstå...







Blir aldrig frisk

Jag önskar att jag kunde bli frisk snart! Dom här halsmandlarna är verkligen ett stort problem för mig just nu. Jag vet att jag tjatar om mina halsmandlar hela tiden och jag kommer antagligen att göra det ett tag framöver också. Fick nämligen brev från sjukhuset idag, där det står att jag ska ditt om 3 månader :O alltså kommer antagligen operationen bli till december eller januari? :S

__________________________________________________________________________________________

Shit vad jag blev sugen på att köpa kläder igår, fast tyvär så tog pengarna slut efter 3 plagg heheh... Får vänta tills första studiebidraget som kommer i slutet av månaden...

Här kommer lite shopping från igår :)









Jah Cure - As Long As I Live ♪


________________________________________________________________________

Är det bättre att göra fel än att inte göra någonting alls?


Rösta



Nu har jag mindre än 2 timmar på mig för att gå och rösta innan vallokalerna stänger. Har varit helt osäker på vilket parti jag ska rösta på, eftersom jag har åsikter från både dom rödgröna och alliansen. Men nu har jag gjort lite tester och läst en sista gång om partierna och jag tror jag har bestämt mig :p Nu ska jag bara orka ta mig till vallokalen...






mycket att göra!!

Jag har hur mycket som helst att göra! Och så ska man gå och rösta i dag också. Jag orkar inte, och på tisdag ska vi paddla och tälta med klassen-.- mitt i den jobbigaste veckan med prov och shit, snällt!!!
ni får ingen puss i dag

18 September

Idag är det Chiles national dag det innebär god mat och en massa dans :)
Det är även extra speciellt i år eftersom vi firar Chiles 200 års frihet och självständighet "el bicentenario".

Så idag ska jag äta bland annat Chilenska piroger, que rico :P


Dansa Chiles nationaldans Cueca Om jag kunde! får kolla på istället :P



Man brukar dricka en massa också hehehe men det ska jag inte göra idag eftersom jag inte alls mår bra. Men jag vill iaf gå på festen och fira lite :) Feliz 18 ;) 




Cykla aldrig med "feber"

Vet inte om jag hade feber men det kändes lite som det iaf. Blek som jag var skulle jag ändå cykla hem. Självklart ser jag inte att cyklisten framför mig svänger, eftersom jag var i min egna "lilla sjuka värld". Så i full fart åker jag rakt in i hennes bakhjul och flygger av cykeln. Den andra cyklisten och några andra människor kommer och hjälper mig, lite skämmigt var det, eftersom det var mitt fel att vi krockade. Men som tur är gick det ganska bra, bara lite skrapsår och en hand som gör ont. Inte min dag kanske?




inne på andra dagen utan cigg nu!

Det är inte roligt, jag håller på att dö av huvudverk! Och så har jag mått illa sen i går kväll så jag har inte varit i skolan i dag, men jag börjar jobba klockan halv tre... Så det blir till att vara jätte kvinnlig och köpa snus, jobbet kommer jag aldrig klara utan nickotin. Ska jobba i morgon, klockan 10.00 så blir nog inte en sån jätte sen kväll i kväll heller, men vi får se. Det har pratats om att några ska gå ut, men vi får se om jag pallar!

Har ju världens träningsverk också! Var och tränade igår, med jannica:)! Lite skämmigt var det, men eftersom vi är storrökare (eller var) och inte har tränat något innan så måste man ju börja med något enkelt. Så det fick bli ett bas pass, och skämmigt var det när de underbara tanterna tittade på en och sa "kom igen nu, ni klarar det här, jag är inte bara äldre än er jag har ett protes ben också" HAHA och jag och jannica var döda x)!

men men nu blir det till att dra till ica, sen ska jag nog gå och titta på när min klass har idrott!
Ingen bild i dag, fastnar inte;)!

puss

illa....

mörkt blev det kan jag ju då lugnt säga...
nu blir det till att gå ut och röka!


Gissa vad jag ska göra för busigt:O!

Jag ska färga håret IGEN! Undrar hur det blir den här gången.
Färgen heter Djup kastanj, hoppas det inte blir för mörkt:O!!!

Den till höger alltså!
Resultat kommer väl senare om jag orkar!
puss puss

Läxor och prov

Sorry har inte kunnat blogga eftersom jag inte sovit hemma på några dagar. 

Nu har skolan börjat på alvar...läxor eller prov varje dag, jag orkar inte :/ Men jag försöker iaf, idag gick jag faktiskt upp 08.20 fast jag inte börjar skolan förens klockan 14.00. Läste en massa psykologi och efter skolan har jag räknat en massa matte inför provet som jag har snart. Imorgon har jag idrott på morgonen och jag förstår inte ens vart det ligger någonstans där vi ska vara :S det kommer sluta med att jag struntar i idrotten, vi får se vad jag gör hehehe.


Journey - Don't Stop Believing






LALA?!?!?!

Hallå?:S var är duuu!?!

japp!

Kort om dagen!
Svenska redovisning som gick skit,
pluggat,
träffat en gullig vän till mig oc hsuttit och pratat,
nu fryser jag häcken av mig så dricker te och ska titta på desperate housewifes!


så roooligt!

Igår var as kul men orkar itne skriva om det nu, en sak kan jag säga, hatar när man har träffat eller pratat med någon och så kommer de inte ihåg det-.-...

Träffade underbaraste peggy idag iaf, och så otroligt roligt att prata minnen med en vän från högstadiet som man gjorde allt skit med haha! Fan vad busiga vi var:O! Blir fan aldrig besviken när jag träffar henne, man har alltid kul:D!

nu blir det plugg, puss på er!


Varit hos husläkaren

Har jag nyss varit och kollat upp min hals... Jag hade inte halsfluss den här gången :) Men jag fick en remiss till hals-specialisten, för han sa att jag antagligen skulle behöva operera mina halsmandlar, dom är alldeles för stora :O

Nu sitter jag och väntar på Dipsy som jag inte träffat på över 1 vecka :O Fast fick nyss höra att hon kommer hem lite senare, så jag funderar på att sova en liten stund...skulle vara ganska skönt.

Nu spelas ♪






nostalgi dådå!!

Mamma håller på och städar förådet och måste bara säga att det är nostalgi på hög nivå! Tyckte alltid att det var jätte spännande där inne när jag var liten. Gick alltid dit när jag hade tråkigt och släpade fram typ gamla dockor och utklädningskläder! Och tro mig det finns fortarande massa intressanta saker att hitta där! Särskillt nu när det städas, för då kan man till och med gå in i det hahahahah...

hittade massa skor som var ganska intressanta den här gången(A).

MY BOO


puss på er !!

Live love dance








Dags för skola

Börjar skolan kl 08.00 egentligen, men min hals mådde inte så bra. Nu har jag tagit alvedon och druckit te som jag inte är så förtjust i men men, vad gör man inte för att må bättre. Nu känner jag för att gå till skolan, har en lång dag slutar 16.30.

Efter skolan ska jag till streetdance träningen. Har byggt på lite min tävlings koreografi sen sist iaf ;)
Det här har varit min inspirations låt dom senaste dagarna:



Längtar tills träningen ikväll, även fast jag inte ska dansa så mycket...måste bli frisk någon gång!




I dag är jag duktig(A)

Nu har jag varit duktig! På bussen på vägen hem läste jag de sidor vi skulle ha läst till människan socialt och kulturellt... Sen kom jag hem, och ställde mig och gjorde värsta gorme måltiden:)! Men reseptet är hemligt så ni får inte ens veta vad det var höhö. Men gått var det! Och det tyckte mamma och brorsan också!


peace!

me <3 sovmorgon!

Idag har jag världens bästa sovmorgon! börjar 12.10! såååå skönt att ha en lugn morgon, gå upp liiiiite för tidigt för att bara kunna sitta och ta det lugnt:)! BÄST! Och jag har den varje tisdag, det är ju underbart!
Men ska nog börja lunka lite sakta mot skolan snart tror jag, man kanske hinner få lite plugg gjort.

Jag var ganska duktig i går och skrev ett utlägg på en etik uppgift som jag har:)! Nu är det bara att skriva in den på datorn och göra om lite sen är jag klar och kan börja med allt annat som ska göras:)!

DYNAMITE!


puss




att känna lugnet!

Jag har precis kört ett yoga pass på 84min, mina ben är helt sladdriga, men jag känner mig otroligt lugn. Det var någon sån här tränings dvd som min mamma fick med någon tidning med blossom. Den var väldigt bra faktiskt:O! Känner mig otroligt trött i kropen men det är bara skönt! Jag behövde verkligen det där!

puss på er!

Dagens låt ♪



All that bullshit's for the birds
You aint nothin but a vulture
Always hopin for the worst
Waiting for me to fuck up
You’ll regret the day when I find another girl, yeah
Who knows just what I need, she knows just what I mean
When I tell her keep it drama free
Ohohohohohohohoh… Chuckin up them(deuces)
I told you that im leaving (deuces)
I know you mad but so what?
I wish you best of luck
And now im feelin to throw them deuces up

Im on some new shit
Im chuckin my deuces up to her
Im moving on to something better, better, better
No more tryin to make it work
You made me wanna say bye bye, say bye bye, say bye bye to her

Uh, Use to be valentines
Together all the time
Thought it was true love, but you know women lie
Its like I sent my love with a text two times
Call cause I care but I aint get no reply
Tryna see eye to eye but its like we both blind
Fuck it lets hit the club, i rarely sip but pour me some
Cause when its all said and done,
I aint gon be the one that she can always run to
I hate liars, fuck love Im tired of tryin
My heart big but it beat quiet
I don’t never feel like we vibin
Cause every time we alone its a awkward silence
So leave your keys on the kitchen counter
And gimme back that ruby ring with the big diamond
Shit is over, whatchu trippin for?
I don’t wanna have to let you go
But baby I think its better if I let you know

Im on some new shit
Im chuckin my deuces up to her
Im moving on to something better, better, better
No more tryin to make it work
You made me wanna say bye bye, say bye bye, say bye bye to her

Look, my shorty always on some bullshit like Chicago
So I flip that middle finger and the index finger follow
Deuces, we aint got no future in tomorrow
I’m a dick, so it shouldn’t be that hard to swallow
The other chick Im with never complain
She make wanna leave the one im with Usher Raymond
Probably didn’t register, don’t trip, later on it will
Shorty full of drama like gangsta grizzles
I finally noticed it, it finally hit me
Like Tina did Ike in the limo, it finally hit me
I got a new chick, and she aint you
She paula patton thick She give me déjà vu
And all that attitude, I don’t care bout it
But all that shit I do for her, you gon hear bout it
Breezy rep two up, two down
But im just puttin two up, chuckin up the deuce now

Im on some new shit
Im chuckin my deuces up to her
Im moving on to something better, better, better
No more tryin to make it work
You made me wanna say bye bye, say bye bye, say bye bye to her


Hurra Hurra

Det är ingen vanlig dag för det är Dipsys födelsedag! Hurra hurra hurra...

Önskar dig all lycka! Hoppas att du får ett underbart år med massa kärlek <3

Nu köör vi ;)



Finaste och underbaraste tjejen <3






vad är det för dag i dag?

jo det är dipsys födelsedag hurra hurra hurra!!!!

Ooooooch jag är sliten:O fråga mig inte varför x)!
Men i kväll blire party!

såååå skönt!

Det är så skönt att lyssna på en låt man har förknippat med någon man älskat en gång i tiden, men utan att ens känna något! Jag vet inteh ur jag ska förklara kännslan, men typ frihet? Jag är så stålt över mig själv. Och låten är våldigt fin så drför laddar jag upp den också:)

snö-laleh



Och en sak till! Jag tror aldrig att du har sett mig le!

och i morgon! Då är jag ingen snorunge längre:)!

No puedo sacarte de mi mente

Por Que Te Conocí, Si Antes De Amarte Yo Era Feliz
Ahora Te Perdí, Y No Tengo Nada, Si No Estas Junto A Mí



Sueños Rotos, Noches Frías
Yo Sin Tu Amor, Sigo Triste Y Vacía
Y Nuestro Amor, Una Fantasía
Y Mi Corazón, Sigue En Una Agonía





Halsfluss?

Nej min hals är värre och nu har jag fått halsfluss pricken som brukar inebära att man har fått halsfluss :/ Jag tänker verkligen inte ta penicillin igen så det får läka av sig själv den här gången. Men som tur är har jag inte fått feber, så jag sticker till skolan ändå...

Slutar skola 17.00 och så börjar dansen 17.15 hehheh lite stressigt, jag får nog springa. Vi får se hur mycket jag är med pågrund av min hals...Jag vet att det inte är bra att träna när man är sjuk, men när det gäller dans, är det svårt att hålla sig ;)





snart smäller det!

haha pappa kom nyss in på mitt rum och la händerna på mina axlar och sa "njut av ditt sista dygn som snorunge! x)..
Men det är ju bara onsdag i dag och jag fyller på fredag, så jag frågade vad han menade och han sa att i kväll inte räknades haha. Men som sagt, på fradag smäller det! wooohooo!

Och appropå ingenting så startade en ny kurs i skolan i dag, människan socialt och kulturellt, verkar as intressant! vi fick massera varnadra (A)! as mysigt! :D

blir en bild också på mig i sommras, när jag var blond:), trivs mycket bättre som brunett!

puss<3

Dans schema

Jag har försökt flera gånger få ihop mitt dans schema, men det går inge bra för mig! Alla danser krockar med varandra bläää :( Jag vill gå flera olika stilar men tyvär så har jag inte tid med det, så jag tänker bara gå på det jag vill satsa på.

Som det ser ut nu så blir det dom här danserna:

1.Street dance
2.Disco dance
3.Salsa

Tyvär så blir det inge ballet den här terminen heller...


                  Dancer like nobody is watching you






:/

Ligger just med en varm värmekudde på magen, har nämligen världens mensvärk + att jag har jätte uppsvullna halsmandlar. Det måst vara något fel på mina halsmandlar! När jag var på akuten så sa dom att jag hade halsfluss :S , så jag fick penicillin...några veckor efter var allt tillbaka igen. Jag kan ju inte leva på penicillin :O Men nu har jag nyss ringt och beställt tid hos husläkaren till nästa fredag :)


Nu förstår jag verkligen dom som säger att dom har mensvärk så att dom håller på att dö. Det här är nämligen första gången jag har sån här jävla mensvärk :O Inte roligt!





godmorgon!


nu äre brådis!